Hovězí maso s čerstvými houbami a slaninou

Suroviny

hovězího krku
500 g
čerstvých hub
300 g
slaniny
100 g
sádla
2 PL
cibule
1 ks
vývar nebo voda na podlévání, pepř, sůl

Postup přípravy:

Slaninu nakrájíme na kostky a necháme opéct dozlatova. Přidáme na kostičky nakrájenou cibuli a tu osmahneme dotmava. V této fázi přípravy přidáme na kostky nakrájené maso, které jsme osolili a opepřili, necháme zatáhnout cca 10 minut a důsledně mícháme. Podlijeme vodou (můžeme přidat gelový bujon nebo masox) nebo vývarem do cca 2/3 masa a dusíme cca 30 min. Poté přidáme očištěné a pokrájené houby, chvíli vše povaříme, doladíme chutě a můžeme podávat.

Hodnocení

4.5  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
7.3.2015 6:21| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist