Hovězí maso s fazolemi a zeleninou

hovezi-maso-s-fazolemi-1100x618.jpg Zdroj: www.profimedia.cz

Suroviny

bílé fazole
200 g
hovězí maso
600-700 g
sůl, celý pepř
dle chuti
bobkový list
1 ks
brambora
200 g
mrkev
200 g
brokolice
200 g
pórek
1 ks
polévkové koření
dle chuti
zelená petrželka nebo libeček
dle chuti

Postup přípravy:

Namočte předem a uvařte 200 g velkých bílých fazolí nebo použijte konzervu vařených fazolí ve slaném nálevu (400 g). Dejte vařit 600 – 700 g hovězího masa do 1, 5 l vroucí vody, přidejte sůl, několik zrnek celého pepře, bobkový list a vařte doměkka. Maso vyndejte, nakrájejte na kusy a vraťte zpět. Přidejte k němu odkapané fazole, 200 g na kostky nakrájených brambor, 200 g na kousky nakrájené mrkve a vařte 10 minut, pak přidejte 200 g na růžičky rozebrané brokolice a na kousky nakrájený pórek a dovařte cca 4 – 5 minut. Podle chuti přidejte sůl, pepř a polévkové koření. Rozdělte do misek a posypte nasekanou zelenou petrželkou nebo libečkem.

Hodnocení

3.1  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
30.3.2021 4:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist