Hovězí guláš s česnekem a zeleninou

Suroviny

hovězí kližka
750 g
velká cibule
4 ks
paprika
4 ks
rajče
4 ks
česnek
6 stroužků
mletá paprika
sůl, pepř
jiška
olej

Postup přípravy:

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Na oleji osmažíme na půlkolečka nakrájenou cibuli. Až je skoro růžová, zasypeme lžičkou mleté papriky, zamícháme a přidáme na kostky pokrájené maso. Ze všech stran opečeme. Osolíme, opepříme a zalijeme vodou nebo vývarem (i z kostky). Necháme dusit. Papriku nakrájíme na proužky, rajčata na čtvrtky (pokud používáme čerstvá, je třeba je spařit vařící vodou a oloupat), česnek na plátky. Když je maso téměř měkké, přidáme jíšku, všechnu zeleninu a dusíme do změknutí. Hotový guláš dochutíme solí a rozetřeným česnekem podle chuti.

Hodnocení

4.1  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.5.2012 8:46| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist