Houbovec s krupicí a majoránkou

Suroviny

čerstvých hub
500 g
krupice
300 g
másla
150 g
vejce
2 ks
majoránka, sůl, pepř

Postup přípravy:

Očistěné houby uvaříme do měkka, rozsekáme, přidáme krupici, sůl, majoránku a pepř, zalijeme částí vývaru z hub, přidáme vejce a dobře promícháme. Takto připravené těstíčko nalijeme na vymaštěný plech a v troubě pečeme do zlatova. Upečený houbovec krájíme na čtverce, podáváme s bramborovou kaší a doplňujeme čerstvým zeleninovým salátem.

Hodnocení

3.9  Hodnoceno: 12x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist