Houbová polévka

Suroviny

čerstvé ( případně hrst sušených ) hub
100 - 150 g
olej
1 PL
cibule
1 ks
zakysaná smetana
1 ks
polohrubá mouka
1 PL
sůl, paprika, bobkový list
dle chuti

Postup přípravy:

Na oleji zpěníme nadrobno pokrájenou cibuli, přidáme plátky hub a podusíme. Pokud přidáváme sušené houby, předem je na 1/4 hodiny namočíme do vody. Přilejeme vodu, osolíme, okořeníme a dusíme, dokud nejsou houby měkké.

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Mouku rozmícháme v zakysané smetaně nebo mléku, přidáme k houbám, podle potřeby doplníme vodu a provaříme. Kdo nemá rád nakyslou chuť zakysané smetany, může použít mléko.

Hodnocení

4.8  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
4.11.2012 9:11| autor: lidka2

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist