Hamburské rybí prsty se smetanou a hořčicí

Suroviny

mražené rybí prsty
300 g
brambory
500 g
olej
4 PL
sůl, pepř
nakládané okurky
100 g
máslo
2 PL
hladká mouka
30 g
zeleninový vývar
250 ml
smetana ke šlehání
125 ml
pikantní hořčice
2 PL
nálev z okurek
2 PL
kopr
2 snítky

Postup přípravy:

Oloupané brambory nařežeme na plátky a osušíme v utěrce. Na dvou lžících oleje je za stálého obracení asi 12 minut opékáme. Poté je osolíme a opepříme. Na zbylém rozehřátém oleji smažíme rybí prsty asi 5-8 minut. Na másle osmahneme mouku, zalijeme vývarem a smetanou a za stálého míchání krátce povaříme. Ochutíme solí, pepřem, hořčicí a nálevem z okurek.

Hodnocení

4.5  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist