Guláš pašeráka Rudly s cibulí a hráškem

Suroviny

hovězí kližka
1 kg
cibule
750 g
zelená paprika
1 ks
rajče
1-2 ks
mražený hrášek
300 g
sterilizované žampiony
plechovka
sůl
pepř
mletá sladká paprika
tuk
majonéza
100 g
kysaná smetana
150 g
mouka

Postup přípravy:

Zasmažíme si na jemno nakrájenou cibulku, přidáme maso na kostky. Až pustí šťávu zamícháme sladkou a pálivou papriku, pepř a zalejeme vodou (asi 1,5 l). Vaříme v papiňáku 40 minut, poté otevřeme, přidáme nakrájenou papriku, rajče, hrášek a žampiony. Přivedeme do varu a zahustíme.

Povaříme 15-20 min., nakonec osolíme. Podáváme s knedlíky a uprostřed uděláme kupku ze smíchané majolky se smetanou.

Hodnocení

4.7  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist