Grilovaný pstruh s bylinkovým máslem

Suroviny

pstruhů
4 ks
petrželky
10 g
másla
100 g
sůl, pepř
dle chuti
fenykl
dle chuti
citrónová šťáva
dle chuti
kapary
dle chuti

Postup přípravy:

Máslo smícháme se sekanou petrželkou, nakrájenými kapary, mlétým fenyklem, pepřem a solí. Ochuceným máslem potřeme pstruhy i s hlavou na povrchu i uvnitř a grilujeme po obou stranách asi 10-15 minut. Pstruhy pokapeme citrónovou šťávou, přelijeme tukem zbylým po grilování a podáváme.

Hodnocení

3  Hodnoceno: 4x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
31.7.2016 6:09| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist