Gratinované broskve s mandlemi

Suroviny

broskví
400 g
bílků
6 ks
loupaných mandlí
20 g
másla
6 g
vody
4 PL
cukr
dle chuti

Postup přípravy:

Broskve omyjeme, necháme okapat, rozpůlíme, vyjmeme pecku a dužinu nakrájíme na plátky. Z bílků ušleháme  šlehačem pevný sníh, do pevného sněhu zašleháme 4 lžíce teplé vody a osladíme dle chuti. Teflonovou formu předem vymažeme špetkou tuku. Naplníme sněhem a plátky broskví. Posypeme sekanými mandlemi a dáme cca 15 minut zapéct. Během pečení přikryjeme alobalem, aby povrch příliš neztmavl.

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 4x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
3.2.2017 4:46| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist