Fussili se špenátem a smenatou

Suroviny

těstovin fussili
1 balení
česneku
1 stroužek
šalotka
1 ks
listů špenátu
2 hrnky
zakysané smetany
1/2 hrnku
sůl, máslo, olivový olej

Postup přípravy:

Těstoviny uvaříme ve slané vroucí vodě s olivovým olejem a scedíme. Na rozpuštěném másle podusíme nadrobno nasekanou šalotku a česnek, osolíme, a až cibule zesklovatí, přihodíme nakrájené listy špenátu. Až se špenát mírně podusí, přidáme po lžících postupně zakysanou smetanu a několik minut ještě povaříme. Nakonec smícháme špenát s těstovinami a podáváme.

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
17.3.2015 11:02| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist