Úzkost a smutek

Femina.cz > Fóra > Zdraví > Úzkost a smutek

Zvolené téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (5 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel z zvonilka a poslední změna proběhla před 1 dnem, 12 hodinami.

• Autor
    z
    zvonilka
    Účastník

Ahojky 🙂 Jojo, rozumím ti, já jsem taky procházela podobným obdobím. Zkusila jsem doplněk stravy Sarapis, který mi pomohl zlepšit náladu a vyrovnat úzkosti. Obsahuje přírodní složky, které podporují psychickou pohodu a mohou ti pomoci cítit se lépe. Než vyzkoušíš něco nového, je dobré si udělat malý průzkum, ale myslím, že by to mohlo být užitečné. Mně pomohl teda i na srovnání MS, ulevil od bolestí. Je to fakt komplexní pomocník 🙂

M
    MakMak
    Účastník

Ahoj, já jsem měla podobné problémy. A taky jsem si říkala, že to přece něco, co zvládnu sama 🙂 Ale stejně jsem si koupila radě doplněk na podporu psychické pohody. Vybrala jsem si tento doplněk Viridian Nutrition Saffron Extract podpora psychické pohody | notino.cz a musím říct, že s ním jsem spokojená maximálně. Jak se teď změnil čas a tím je dřív tma, tak jsem si ho už zase nasadila… Raději předcházet nějakým splínům 🙂 Za mě doporučuji.

M
    MájinkaS
    Účastník

Holky, taky mi tento doplněk stravy na podobné potíže krásně funguje. Dobrý je, že ho koupíte v lékárně bez receptu, není návykový a hlavně skvěle funguje.

H
    Hanička45
    Účastník

Zdravím, já doporučím Woykoff allegra STRONG, aspoň mě na podobné potíže zafungoval skvěle. Jde o doplněk stravy, který je bezpečný na užívání a nástup účinku je fakt rychlý.

S
    Samnionka
    Účastník

Dobrý večer, máte někdo podobný problém – nějakou dobu mě trápí úzkosti a smutek. Není to ale nic tragického, k doktorovi jít zatím nechci, ale potřebuju tip na dobrý doplněk stravy, který by mohl na tyto potíže zafungovat.

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist