Školka v Praze s výukou angličtiny

Femina.cz > Fóra > Rodina a děti > Školka v Praze s výukou angličtiny

Zvolené téma obsahuje celkem 8 odpovědí. Do diskuze (7 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel d decisive.hare.gohv a poslední změna proběhla před 5 dny, 3 hodinami.

• Autor

Looking for a Prague kindergarten with English instruction? It’s crucial to find one that fosters both language skills and overall development. Think of it like playing Block Blast; each lesson is a carefully placed block building a strong foundation. A nurturing environment combined with structured learning will help your child thrive. Ensure the kindergarten provides ample opportunities for interactive activities and play-based learning, just like the fun and engaging experience of Block Blast!

https://block-blast.online/

h
    hanabubenikovaa
    Účastník

Hello, vidím, že tady hodně lidí doporučuje Trosjkou Labuť a musím říct, že nad ní také uvažuji. Líbí se mi, že se tam dětem věnují individuálně a že je tam česko-anglické prostředí, což mi přijde skvělé už od útlého věku. Navíc jsem slyšela, že mají opravdu pěkné prostředí a učitelky jsou velmi zkušené a milé. Vypadá to, že je to opravdu dobrá volba!

D
    Danka.m
    Účastník

Já myslím, že děti ještě berou, takže se poptejte 🙂 Někde je to určitě problém, ale tato školka je tak pohodová, že vždycky vyjdou vstříc a není problém se na čemkoliv domluvit.

V
    Vendulka36
    Účastník

Moc děkuji za doporučení – hned jsem se podívala na jejich stránky a školka se mi líbí 🙂 Určitě se tam tento týden zastavím a zjistím, jestli by mi malou vzali ještě teď na začátku roku.

D
    Danka.m
    Účastník

Můžu souhlasit – taky mi tam syn chodí, jde konkrétně o tuto školku http://www.skolkylabut.cz/skolky-a-jesle/trojska-labut Syn umí hodně slovíček, frází, vět. Fakt dělá velké pokroky a chodí tam moc rád.

B
    Blacka
    Účastník

Zdravím, mě dcerka chodí do anglické školky v Praze Tróji. Mají tam i česko-anglickou školku a jesličky. Dcerce se tam moc líbí – my máme část rodiny v Anglii a často tam jezdíme i na delší dobu a přemýšlíme, že až půjde do školy, tak se tam přestěhujeme, takže je to pro ni ta nejlepší volba.

k
      kristyna0898
      Účastník

Ahoj, to zní skvěle! Je úžasné, že dcerka má možnost se tak dobře připravit na budoucnost a že má šanci už od útlého věku rozvíjet angličtinu. To jí určitě velmi pomůže, až budete více cestovat nebo se třeba přestěhujete. Trojská Labuť vypadá jako opravdu výborná volba pro takový jazykový rozvoj. Je skvělé, že se jí tam líbí a že i ty máš s školkou pozitivní zkušenost. Určitě to bude velké plus pro její budoucí adaptaci, nejen na Anglii, ale i na jakýkoli jiný cizí jazyk!

l
        leona865
        Účastník

Ahoj, můžu jen potvrdit. Výborná školka s výukou angličtiny (nebo španělštiny). Skvělý učitelky, individuální přístup, snaží se vyjít vstříc. Mají super zahradu a terasu na venkovní aktivity a různé kroužky.

V
    Vendulka36
    Účastník

Maminky, dáte mi prosím doporučení na školku v Praze, kde by děti učily angličtinu? Budu moc ráda za rady a tipy.

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist