Šetrné krmivo pro psa

Femina.cz > Fóra > Rodina a děti > Šetrné krmivo pro psa

Zvolené téma obsahuje celkem 5 odpovědí. Do diskuze (6 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel h hanabubenikovaa a poslední změna proběhla před 1 měsícem, 3 týdny.

• Autor
    l
    leona865
    Účastník

Ahojky, co se krmení týče, hodně nám pomohly granule na míru. Jsou sestavované přesně podle věku, velikosti, plemene a zdravotních potřeb pejska. Výhodou je, že obsahují vyvážené živiny, takže máš jistotu, že dostává to nejlepší. Vyhni se granulím s vysokým obsahem obilovin nebo s umělými konzervanty – pejskovi můžou zatěžovat trávení. My jsme s těmi na míru spokojení, protože si můžeš zvolit i různé příchutě a často pejskovi chutnají víc než běžné granule. Bereme granule od Rawbark 🙂

h
      hanabubenikovaa
      Účastník

Ahoj, taky jsem s nimi moc spokojená nebo teda můj pes. Já jsem spokojená, že vypadá spokojeně on 😀
      Nezkoušely jste někdo i ten losoový olej?
      Koupila jsem pár konzerv ve vývaru, ale dávám jen občas nebo za odměnu, granulky jim naštěstí šmakujou. Jsem hlavně ráda, že jsou bez obilovin. Zjistili jsme, že mu to nedělá dobře.

k
      kristyna0898
      Účastník

Ahoj, taky bereme granule odsud, přidali jsme k nim ještě lososový olej na srst a naprostá spokojenost 🙂 Občas je trochu obměníme a zatím vždycky spokojeně vše snědl 🙂

p
    petraavlcice
    Účastník

My máme dva border teriéry a kupujem pro ně papání od rawbark. Dají se tam sestavit granule přímo na míru i třeba s ohledem na nějaké zdravotní indispozice a na obal vám dají fotku a jméno pejska – je to takový milý bonus, ale když máme ty dva pejsky, tak se nám to hodí, protože každý má sestavené svoje vlastní granule. No a co je hlavní, to krmivo od nich neobsahuje žádnou moučku, dochucovadla a chemii, takže opravdu kvalita.

K
    Kandina
    Účastník

Já už dlouho krmím jen značkou Marp. Jde o českého výrobce, který dbá na kvalitu surovin. Navíc krmivo neobsahuje žádné zbytečné látky, ani obiloviny. Mrkněte, tady najdete víc http://www.marppetfood.cz

E
    EvaJasan
    Účastník

Zdravím, pejskaři – doporučíte mi dobré a přitom šetrné krmivo pro dospělého psa? Jaká značka se Vám osvědčila?

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist