Femina.cz > Fóra > Rodina a děti > Šetrné krmivo pro psa
Šetrné krmivo pro psa
Zvolené téma obsahuje celkem 5 odpovědí. Do diskuze (6 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel h hanabubenikovaa a poslední změna proběhla před 1 měsícem, 3 týdny.
- AutorPříspěvky
- 14.2.2025 v 7:48#523205
Ahojky, co se krmení týče, hodně nám pomohly granule na míru. Jsou sestavované přesně podle věku, velikosti, plemene a zdravotních potřeb pejska. Výhodou je, že obsahují vyvážené živiny, takže máš jistotu, že dostává to nejlepší. Vyhni se granulím s vysokým obsahem obilovin nebo s umělými konzervanty – pejskovi můžou zatěžovat trávení. My jsme s těmi na míru spokojení, protože si můžeš zvolit i různé příchutě a často pejskovi chutnají víc než běžné granule. Bereme granule od Rawbark 🙂
- 28.2.2025 v 12:03#523419
Ahoj, taky jsem s nimi moc spokojená nebo teda můj pes. Já jsem spokojená, že vypadá spokojeně on 😀
Nezkoušely jste někdo i ten losoový olej?
Koupila jsem pár konzerv ve vývaru, ale dávám jen občas nebo za odměnu, granulky jim naštěstí šmakujou. Jsem hlavně ráda, že jsou bez obilovin. Zjistili jsme, že mu to nedělá dobře. - 14.2.2025 v 7:49#523206
Ahoj, taky bereme granule odsud, přidali jsme k nim ještě lososový olej na srst a naprostá spokojenost 🙂 Občas je trochu obměníme a zatím vždycky spokojeně vše snědl 🙂
- 8.9.2024 v 22:04#520129
My máme dva border teriéry a kupujem pro ně papání od rawbark. Dají se tam sestavit granule přímo na míru i třeba s ohledem na nějaké zdravotní indispozice a na obal vám dají fotku a jméno pejska – je to takový milý bonus, ale když máme ty dva pejsky, tak se nám to hodí, protože každý má sestavené svoje vlastní granule. No a co je hlavní, to krmivo od nich neobsahuje žádnou moučku, dochucovadla a chemii, takže opravdu kvalita.
- 25.8.2024 v 21:03#519915
Já už dlouho krmím jen značkou Marp. Jde o českého výrobce, který dbá na kvalitu surovin. Navíc krmivo neobsahuje žádné zbytečné látky, ani obiloviny. Mrkněte, tady najdete víc http://www.marppetfood.cz
- 18.8.2024 v 22:10#519777
- AutorPříspěvky
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.