Zvolené téma obsahuje celkem 5 odpovědí. Do diskuze (4 diskutující) se naposledy zapojil uživatel Walls Oliver a poslední změna proběhla před 1 rokem.
- AutorPříspěvky
- 7.11.2023 v 8:38#515070
přesně tak zjistíte, že krmivo není pro vašeho psa vhodné. Mezi další související problémy patří alergie, časté vyprazdňování, průjem nebo již zmíněné nadýmání. V granulích může být něco, co nesedí. Případně kvalita granulí nemusí být tak vysoká a nemusí být tělem dobře absorbovány. https://space-barclicker.com
- 7.11.2023 v 8:37#515069
přesně tak zjistíte, že krmivo není pro vašeho psa vhodné. Mezi další související problémy patří alergie, časté vyprazdňování, průjem nebo již zmíněné nadýmání. V granulích může být něco, co nesedí. Případně kvalita granulí nemusí být tak vysoká a nemusí být tělem dobře absorbovány. space bar clicker
- 14.9.2023 v 11:46#513716
Ano samozřejmě, to že psovi krmivo nevyhovuje se pozná právě i tímto. Mezi další obtíže s tím spojené patří například i alergie, velmi časté vyprazdňování, průjmy nebo zmíněná nadmutost. V granulích může být něco co jim jednoduše nesedí nebo nejsou tak kvalitní a tělo si z toho moc nevezme.
- 19.9.2023 v 14:29#513825
No to má ta naša! Změnily jsme granule, protože já nejeli vůbec, předtím kadila ráno a večer a teď při každé procházce a někdy i dvakrát. 🙁 Tak budu muset zase hledat nový. 🙁
- 22.9.2023 v 11:51#513916
No pokud nemá jiný problém, tak to může být složením granulí, to tělo si z toho nic moc nevezme a proto tolik vylučuje. Já jsem přešla na granule od Rawbarku, podle dotazníku, který vyplníte, to Vám zabere asi minutu. Vyberou Vám pak přímo granule co se Vám budou hodit nejvíce, je tam popsáno i složení i dávkování. Složení je perfektní, bez obilovin, pouze čerstvé maso a všechno od našich farmářů, poctivé. 🙂
- 25.1.2023 v 23:26#507540
Podle čeho prosím vás poznám, když psovi nevyhovuje krmivo? Může být problém už to, když ho žrádlo dost nadýmá?
- AutorPříspěvky
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.