Letecký simulátor Brno

Femina.cz > Fóra > Zábava > Letecký simulátor Brno

Zvolené téma obsahuje celkem 5 odpovědí. Do diskuze (5 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel  haider ali a poslední změna proběhla před 5 dny, 5 hodinami.

• Autor

haider ali
    Účastník

نقوم بتوفير جميع خدمات مياه الشرب كما أنها قادرة على توفير ونقل 32 طن كما يظهر في الصور وتتميز وايت ماء بنقل المياه في شمال وشرق الرياض كما أنها قادرة على نقل المياه وتوصيلها إلى المنازل والشركات وكذلك المسابح والمباني كما انها قادرة على توفير ونقل المياه كما انها تستطيع ان توفر مياه صالحة للشرب والبناء والكثير من الأغراض المختلفة
    Read More

H
    Hanička45
    Účastník

Bude mu 18 let, proč ne 🙂 Navíc se nemusíte bát, co jsem pátrala na internetu – na darek-zazitek.cz najdete jen dobré recenze.

S
    SonickaVol
    Účastník

Holky, já vybírám dárek pro syna – bude mít 18 let a adrenalinem žije 🙂 Myslíte, že by byl vhodný tandemový seskok? Pořád o něm mluví, ale nejsem si jistá.

D
    Danka.m
    Účastník

Moc díky, přesně takovou stránku jsem hledal 🙂 Mají fakt velký výběr dárků a navíc za super ceny.

E
    Esterinda
    Účastník

Super dárky nabízí https://www.darek-zazitek.cz/ Mrkněte, nabízí i letecké simulátory.

D
    Danka.m
    Účastník

Dobrý den, dáte mi tip kde jako dárek koupit letecký simulátor v Brně? Na koho se obrátit, poradíte?

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist