Kvalitní povlečení pro celou rodinu

Femina.cz > Fóra > Rodina a děti > Kvalitní povlečení pro celou rodinu

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 diskutující) se naposledy zapojil uživatel p petraavlcice a poslední změna proběhla před 3 dny, 4 hodinami.

• Autor
    p
    petraavlcice
    Účastník

Zkus mrknout sem https://www.matejovsky-povleceni.cz/. Já mám od Matějovskýho skoro všechno, co se u nich dá koupit 😀 a nedám na to dopustit. Člověk si sice trochu připlatí, ale ty věci od nich jsou fakt kvalitní a vydrží dlouho, takže se to ve výsledku vyplatí. Hlavně povlečení a ručníky od nich mám roky a pořád je to jako nové.

C
    Charlottka
    Účastník

Ahoj, sháním doporučení na nějakou opravdu kvalitní značku povlečení. Už mě nebaví, jak máme povlečení třeba už po roce zašlé a zničené a pořád dokola je potřeba kupovat nové. Přitom nekupuju úplně to nejlevnější, řekla bych, že volím takovou zlatou střední cestu, ale zatím jsem asi měla smůlu. Tak jsem se rozhodla, že do toho radši víc investuju, dýl nám to vydrží a ve výsledku ještě ušetřím, protože nebudu muset povlečení tak často obměňovat. Budu ráda, když se podělíte, s čím máte dobrou zkušenost?

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist