Jazyková školka v Praze

Femina.cz > Fóra > Rodina a děti > Jazyková školka v Praze

Zvolené téma obsahuje celkem 8 odpovědí. Do diskuze (8 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel j jana897 a poslední změna proběhla před 3 dny, 12 hodinami.

• Autor

<span style=“color: rgba(6, 8, 31, 0.88); font-family: D-DINExp, ‚DM Sans‘, -apple-system, BlinkMacSystemFont, ‚Segoe UI‘, Roboto, ‚Helvetica Neue‘, Arial, ‚Noto Sans‘, sans-serif, ‚Apple Color Emoji‘, ‚Segoe UI Emoji‘, ‚Segoe UI Symbol‘, ‚Noto Color Emoji‘; font-size: 14px;“>Sprunki game is an exciting way to spend your free time, featuring fun gameplay and engaging challenges that keep you entertained. Many players find it a refreshing choice among games available today. If you enjoy interactive and creative games, Sprunki game is definitely worth trying.</span>

S
    Simonita
    Účastník

Moc díky za odkaz! Dívala jsem se na ty ceny za školku a musím říct, že jsem mile překvapená! Hned tento týden je taky kontaktuju a zjistím co a jak 🙂

j
      jana897
      Účastník

Ahoj, tak jsi spokojená? Za chvilku se blíží zápisy, tak by mě to zajímalo, Trojská labuť náš favorit č.1 , co jsem si tak pročetla atd, tak na mě školka působí sympaticky, vlastní zahrada, terasa, kroužky, angličtina a dobrá dostupnost 🙂 samý pozitiva

l
      leona865
      Účastník

My jsme se také rozhodli pro tuto školku a musím říct, že ten individuální přístup a možnost kombinace angličtiny s češtinou je úžasná. Navíc to, jak se děti rozvíjejí v příjemném prostředí, je pro nás jako rodiče neocenitelné. Těším se na pokroky naší dcerky, když vidím, jak dobře tam ostatním dětem jde.

K
    Klára29
    Účastník

Holky, taky mi dcerka do této školky chodí a jak píše Květa – taky jsme maximálně spokojení, dcerka tam moc ráda chodí a v angličtině dělá opravdu velké pokroky. Tady najdete víc informací http://www.skolkylabut.cz/skolky-a-jesle/trojska-labut

S
    Simonita
    Účastník

Holky, to mě taky zajímá a hlavně mě zajímá cena za školku. Poradíte prosím, dá se to někde najít?

K
    Květa B.
    Účastník

Zdravím, mně syn chodí do jazykové školky Trojská labuť a můžu ji vřele doporučit. Ve školce se dětem hodně věnují a paní učitelky vymýšlí pestrý program, děti se učí komunikovat jak v anglickém, tak v českém jazyce. Super je, že ve školce mají svoji logopedku a děti si můžou vybrat z hodně kroužků, které školka nabízí.

k
      kristyna0898
      Účastník

Ahoj! To je skvělé, že máš tak pozitivní zkušenost se školkou Trojská Labuť. Jazykový přístup k dětem je opravdu obrovskou výhodou, a že mají k dispozici i logopedku, to je skvělé. Pestrý program a možnost výběru z různých kroužků určitě přispívá k jejich rozvoji a zábavě. Je vidět, že školka nabízí hodně podpory a různých příležitostí, které pomohou dětem nejen rozvíjet jazykové dovednosti, ale i jejich zájmy a talenty. Určitě je to super volba pro jejich růst!

S
    Salminka
    Účastník

Maminky, máte někdo dítko v soukromé jazykové školce v Praze? Jakou doporučíte? Kde se Vašim dětem líbí a učí se angličtinu?

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist