Jaké jsou zkušenosti s pronájmem maloobchodního prostoru v Central Kladno?

Femina.cz > Fóra > Bydlení > Jaké jsou zkušenosti s pronájmem maloobchodního prostoru v Central Kladno?

Zvolené téma obsahuje celkem 7 odpovědí. Do diskuze (7 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel  Hao Jiang a poslední změna proběhla před 1 týdnem, 5 dny.

• Autor

Hao Jiang
    Účastník

<p id=“20250331151252-1u0bsyp“>Ghibli Photo EditorThe overall layout is very comfortable. Ghibli StyleThe combination of text and pictures complements each other. Ghibli AIIt is not only easy to read but also makes the content more rich and interesting.Image AI It’s obvious that the blogger has spent a lot of thought on details.</p>

Hao Jiang
    Účastník

<p id=“20250331151132-dqdjg4u“>The language style is relaxed and humorous, making it stress-free to readclicker games</p>

p
    puk20863
    Účastník

@slope Průzkum trhu může poskytnout cenné informace o potřebách a přáních místních zákazníků.

heiden maverick
    Účastník

@pizza tower Jsem zastáncem provádění průzkumu trhu, abychom pochopili, co místní zákazníci chtějí, co tam není. Pro více informací byste se také měli domluvit s vedením centra.

kaver err
    Účastník

Dříve jsem měl malý obchod a také jsem se vždy snažil najít nejlepší skladové prostory. Ale po pandemii covid 19 jsem se rozhodl spustit internetový obchod. S iFish Marketingová agentura v Praze https://ifish.agency/cs/ jsem spolupracoval při zahájení svého vlastního internetového obchodu a musím říct, že jejich služby byly nad očekávání. Jejich komplexní a profesionální přístup od prvního setkání až po podporu po implementaci mi poskytl klid a jistotu. Díky jejich odbornosti a strategickému směřování jsem rychle dosáhl úspěchu. Doporučuji iFish digitální agenturu každému, kdo hledá spolehlivého partnera pro rozvoj svého online podnikání.

cariss bowl
    Účastník

skvělé informace

Irina Batchelor
    Účastník

Přemýšlet o pronájmu maloobchodního prostoru v Central Kladno je dobrý krok. Central Kladno je moderní nákupní centrum s atraktivním mixem nájemců a vysokou návštěvností. Co se týče obratu, záleží na konkrétním druhu podnikání a strategii.

Podle dostupných informací na Central Kladno webu, je toto centrum domovem mnoha úspěšných maloobchodníků a značek.

Co se týče chybějících služeb, doporučil bych vám udělat vlastní průzkum trhu, abyste zjistili, co by mohlo být pro místní zákazníky atraktivní a ještě tam není. Také bych vám doporučil komunikovat s managementem centra, který by vám mohl poskytnout cenné informace.

Markus Vincenti
    Účastník

Dobrý den, uvažuji o pronájmu maloobchodního prostoru v Central Kladno. Má někdo zde zkušenosti s podnikáním v tomto centru? Jaké jsou návštěvnost a obrat? Jaký druh služeb chybí podle vašeho názoru? Děkuji za jakékoliv rady a informace.

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist