IVF Zlín

Femina.cz > Fóra > Rodina a děti > IVF Zlín

Zvolené téma obsahuje celkem 11 odpovědí. Do diskuze (10 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel l leona865 a poslední změna proběhla před 2 týdny.

• Autor
    l
    leona865
    Účastník

Ahoj, můžu jen doporučit! S touto mám skvělou zkušenost, přístup personálu byl úžasný a cítila jsem se tam opravdu v dobrých rukou. Snad to pomůže někomu, kdo zvažuje, kam se obrátit. Kdyžtak napište, kdyby někoho zajímalo něco konkrétního.

j
    jana897
    Účastník

S touto klinikou máme osobní zkušenost a rádi ji doporučujeme. Celý tým je velmi profesionální, přístupný a vždy ochotný vysvětlit všechny kroky procesu. Na konzultacích se cítíte opravdu v bezpečí a bez stresu. I díky jejich přístupu se nám podařilo otěhotnět a jsme za to nesmírně vděční. Klinika má moderní vybavení a nabízí širokou škálu služeb zaměřených na plodnost. Pokud váháte, určitě doporučuji se na ně obrátit.

D
    Deniska11
    Účastník

Ahoj, nevíte, co by mohlo pomoct na nevolnost na začátku těhotenství?

P
    Polka
    Účastník

Určitě Vám na této klinice pomůžou! Jsou fakt zkušení a hlavně vědí, co dělají – lékaři mají dlouholetou praxi, co vím, dokonce vyvinuli nějaký doplněk stravy pro muže a v léčbě neplodnosti využívají i umělou inteligenci.

P
    Penny
    Účastník

Ahoooj, my máme zkušenost s reprodukční klinikou IVF Zlín a ráda se podělím o své dojmy 😉 S partnerem jsme tam absolvovali celý proces a byli jsme velmi spokojení. Personál byl velmi profesionální a přátelský, vždy ochotně odpovídali na naše otázky a poskytovali nám potřebné informace. Konzultace byla velmi důkladná a lékaři nám vše pečlivě vysvětlili, což nám pomohlo cítit se jistější v celém procesu. Také jsme ocenili moderní vybavení kliniky a příjemné prostředí, které přispívalo k naší pohodě. Pokud zvažujete objednání na konzultaci, určitě to doporučuji. Myslím, že budete spokojení s jejich přístupem a péčí. Držím moc moc palce 🙂

D
    Danusina
    Účastník

Holky a nevíte, co by mohlo pomoct na nevolnost v těhotenství? My už jsme teda uspěli a teď řeším tenhle už příjemnější problém. Kamarádka mi říkala, že jí doktorka předepsala na nevolnost nějakou Xonveu. Znáte to někdo, myslíte, že pomůže?

H
    Hanička45
    Účastník

Moc všem děkuji za komentáře a doporučení na kliniku ve Zlíně. Pročítala jsem různé diskuze a ženský kliniku moc chválí a hlavně mají velkou úspěšnost, takže se tam objednám na konzultaci 🙂

P
    Polka
    Účastník

Holky, mě na http://www.ivf-zlin.cz pomohli a za měsíc se mi narodí zdraví dcera. Řádně nás vyšetřili a doporučili IVF, no a pak se konečně zadařilo. Klinika je vyhlášená – lékaři jsou odborníci s dlouholetou praxí a mají vysokou úspěšnost. Navíc je klinika moderní, je tam příjemná, rodinná atmosféra a personál je moc ochotný.

D
    DanaTrvnita
    Účastník

A po jak dlouhé době snažení se chcete objednat? Nebo kdy je ta správná doba a čas se už svěřit do ruky IVF klinik?

S
    Salminka
    Účastník

Taky to máme s manželem podobně 🙁 Snažíme se více jak rok a zatím nejsem těhotná. Počkám si taky na doporučení.

I
    IsabelaZlata
    Účastník

Ahoj, ano. Byli jsme tam moc spokojení. Celkově, jak s přístupem, tak léčbou. A hned první KET byl úspěšný.  Stránky jste asi už viděli, ale dám je sem, kdyby se hodily někomu dalšímu. https://www.ivf-zlin.cz/poskytovana-pece

H
    Hanička45
    Účastník

Dobrý večer, máte prosím někdo zkušenost s reprodukční klinikou IVF Zlín? S partnerem se tam chceme objednat na konzultaci, tak mě zajímá osobní zkušenost.

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist