Family Market

Femina.cz > Fóra > Rodina a děti > Family Market

Zvolené téma obsahuje celkem 6 odpovědí. Do diskuze (6 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel s supposed.eel.qblr a poslední změna proběhla před 2 týdny, 5 dny.

• Autor

<p style=“–tw-border-spacing-x: 0; –tw-border-spacing-y: 0; –tw-translate-x: 0; –tw-translate-y: 0; –tw-rotate: 0; –tw-skew-x: 0; –tw-skew-y: 0; –tw-scale-x: 1; –tw-scale-y: 1; –tw-scroll-snap-strictness: proximity; –tw-ring-offset-width: 0px; –tw-ring-offset-color: #fff; –tw-ring-color: rgb(59 130 246 / .5); –tw-ring-offset-shadow: 0 0 #0000; –tw-ring-shadow: 0 0 #0000; –tw-shadow: 0 0 #0000; –tw-shadow-colored: 0 0 #0000; box-sizing: border-box; margin-top: 0px; margin-bottom: 10px; color: rgba(6, 8, 31, 0.88); font-family: D-DINExp, ‚DM Sans‘, -apple-system, BlinkMacSystemFont, ‚Segoe UI‘, Roboto, ‚Helvetica Neue‘, Arial, ‚Noto Sans‘, sans-serif, ‚Apple Color Emoji‘, ‚Segoe UI Emoji‘, ‚Segoe UI Symbol‘, ‚Noto Color Emoji‘; font-size: 14px;“>Sprunki Mustard sounds like a blast! The colorful characters and fun gameplay immediately remind me of the engaging simplicity of io games. It’s great to see developers focusing on creating addictive experiences. I’m always on the lookout for new io games to unwind with after a long day, so this might be right up my alley.</p>

Everett Emerson
    Účastník

sprunki mustard is a unique music game with colorful characters and fun gameplay that keeps players interested.

H
    Hanička45
    Účastník

Jasně – Family Market znají prostě všichni 🙂 Taky si u nich zmrzliny objednám, vždycky jsem je milovala 🙂

E
    Esterinda
    Účastník

Ano, jde o českou společnost – určitě je znáte, jezdí se žlutými auty a vyhrávají chytlavou melodii. Dnes jsou Family Market, dříve byli Family Frost. Tady máte odkaz na jejich sortiment https://www.familymarket.cz/

K
    Klára29
    Účastník

Holky, značku neznám – poradíte, jde o českou značku?

E
    Esterinda
    Účastník

Zmrzliny má Family Market výborné! Mě na ně dala tp kamarádka už loni a od té doby jinde zmrzliny nekupuju.

D
    Danka.m
    Účastník

Zdravím, narazila jsem na stránky Family Market a líbí se mi jejich zmrzliny. Nemáte někdo zkušenost? Objednáváte od nich?

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist