Erotická pomůcka

Femina.cz > Fóra > Sex a vztahy > Erotická pomůcka

Zvolené téma obsahuje celkem 24 odpovědí. Do diskuze (15 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel A AndyBrandy a poslední změna proběhla před 5 dny, 8 hodinami.

• Autor
    J
    JaninkaVesi
    Účastník

Ahojky, erotické pomůcky jsou skvělý způsob, jak si zpestřit intimní chvilky. Pokud s tím začínáš, tak doporučuju něco jednoduchýho, třeba nějaký vibrátor nebo stimulátor, co má různé režimy. Osobně mám dobré zkušenosti, když jsem si vybírala něco od ověřených značek, protože to má kvalitní materiál a fakt dobře funguje. Určitě se podívej na Deeplove, mají tam fajn výběr a i rádi poradí, když si nejsi jistá 🙂

A
    AndyBrandy
    Účastník

Ahojky 🙂 Erotické pomůcky jsou super zpestření a rozhodně se není čeho bát. Sama jsem se do toho pustila před časem a byla jsem mile překvapená, jak to dokáže oživit intimní chvíle a přinést nový náboj do vztahu. Pokud teprve začínáš, chápu, že výběr může být trochu matoucí. Mně se osvědčilo začít jemně, třeba s podporou touhy FLY pro ženy ze supererekce https://supererekce.cz/22-fly-pro-zeny-1-baleni-3-tablety.html mi přišlo jako skvělý start. Tablety jsou přírodní, snadno se užívají a opravdu jsem cítila větší chuť a lepší prožitek. Pomohlo mi to uvolnit se, získat sebevědomí a lépe si užít i další experimenty. Doporučuju to zkusit, pomůže to překonat počáteční ostych a pak se můžeš klidně pustit i do dalších pomůcek podle toho, co tě bude lákat.

P
      Petran.
      Účastník

Ahoj Andy, díky moc za tip 🙂 Koukala jsem na tu supererekci a zkusím ten fly 🙂 Říkala jsem, že bych tam pořídila i něco tomu mýmu jen nevím co. Máš odtam něco vyzkoušené?

A
        AndyBrandy
        Účastník

No partner bere Láng Čínské štěstí 🙂 Už dlouho, tak dva roky

P
          Petran.
          Účastník

A jak to působí? Funguje vám to spolehlivě?

A
            AndyBrandy
            Účastník

Ano funguje to fakt dobře. Má to takový pozvolnější nástup, ale to je normální, protože je to na bylinné bázi 🙂 Ale spolehlivost stopro, sama jsem důkazem 🙂

A
    Alecca
    Účastník

Já k tomu občas koupím i nějaké doplňky ze supererekce na lepší prožívání, a kombinace je to fakt bombová!

D
      Deniska11
      Účastník

Jojo, taky je občas zapojíme!

b
        bibuska1504
        Účastník

A ty účinky jsou nějak znatelné? Vždycky mi přišlo, že tyhle doplňky jsou spíš placebo.

D
          Deniska11
          Účastník

No jasně ježíši! To se opravdu nezapře, je to víc než citelný.

b
            bibuska1504
            Účastník

A máš nějaké ozkoušené? Třeba i pro tebe?

n
    nadiaa
    Účastník

A co něco co se bude líbit i partnerovi? Něco co si můžeme užívat spolu…

m
      michaela77
      Účastník

Taky budu ráda za zkušenost, ráda bych nám to něčím oživila

b
        barcca
        Účastník

A co třeba vibrační nebo erekční kroužek? Plus nějaký sexy prádýlko…zkus kouknout na e-kondomy.cz mají tam úplně všechno… 😉

a
          adullkahron
          Účastník

Taky sem tam použijeme vibrační kroužek, ale je to pro nás už málo, tak pokukuju po jiné hračce 🙂

n
          nadiaa
          Účastník

Hmm no tak jsem něco vybrala, mají tam toho tolik že jsem si nechala ještě něco na příště, tak jsem na to zvědavá 🙂

V
    VeveruškaP
    Účastník

To mě teď momentálně bere tady ten vibrátor https://e-kondomy.cz/eroticke-pomucky/vibratory/klasicke-vibratory/seven-creations-shining-levander-vibrator-gelovy-vibrator

S
      Sonia.Cer
      Účastník

Používáte i ty dezinfekce na to nebo hračky pak stačí opláchnout vodou a mýdlem?

j
        jancajanicka
        Účastník

Určitě je lepší koupit si tu desinfekci, mně to vydrží dost dlouho takže to určitě stojí za to jednou za čas koupit.

a
          adullkahron
          Účastník

Dá se na vibrátor použít i lubrikační gel nebo na to nesmí přijít?

l
    libenka789
    Účastník

Tak myslím si že vibrátorem nic nezkazíš 😀

To mě taky napadlo, ale říkala jsem si že může být nějaká dobrá pomůcka i jiná než vibrátor..

l
        libenka789
        Účastník

Tak v tom případě zkus womanizer.. To je pecka.. Ten mám já a nemůžu si ho vynachválit 🙂

Co vy a erotické pomůcky? Ráda bych si nějakou pořídila.. Ale vůbec nevím jakou 😀

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist