Diety

Femina.cz > Fóra > Zdraví > Diety

Zvolené téma obsahuje celkem 8 odpovědí. Do diskuze (9 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel N Nicoleta a poslední změna proběhla před 4 dny, 6 hodinami.

• Autor
    N
    Nicoleta
    Účastník

Mě ke zdravému a pozvolnému zhubnutí pomohla krabičková dieta od Zdravého stravování. 5 chutných a zdravých jídel denně až do bytu, zhubla jsem 11 kilogramů za půl roku bez cvičení a hladu. Za mě top dieta co jsem vyzkoušela.

A
    AndyBrandy
    Účastník

Já bych doporučila k dietě zapojit taky zelený ječmen. Dobře dokáže pročistit organismus od škodlivých látek, zrychlí metabolismus a zlepší celkové trávení. Je ideální na detoxikaci a kila pak jdou snáž dolů. Sama mám vyzkoušeno 🙂 Já už ho beru roky od Green Ways a jsem víc než spokojená 🙂

J
    JaninkaVesi
    Účastník

Ahojky, já mám teda taky dobrou zkušenost s proteinovou dietou KetoDiet. Vyhovuje mi to, že mají opravdu chutná a snadno připravitelná jídla. Takže se o nic nestarám, mám svůj plán a podle něj se prostě stravuju 🙂 Taky mě překvapilo to, že se můžou i jejich sladká jídla, což mi vyhovuje. Trochu jsem se bála, že budu muset sladké úplně vynechat. Ale jejich croasant s marmeládou je nepřekonatelný 🙂 A jinak, dieta obsahuje vitamíny, takže vše v jednom 🙂 Jo a fakt se po ní hubne 🙂

e
      evcasl
      Účastník

Taky s ní mám moc dobrou zkušenost, zhubla jsem přesně to co jsem potřebovala jídla mají opravdu dobrá 🙂 ujíždím si teď na jejich syrovátkovém proteinu a granole 🙂

K
    Karkolka
    Účastník

Ahoj, máte někdo zkušenost s zelenými potravinami od Green Ways?

D
      Deniska11
      Účastník

anoo 🙂 patřím k pravidelným odběratelům zelenáču, mám u nich registraci a nemůžu si to vynachválit. jednak kvalita topka,ale taky se mi líbí ,že po registraci máte přístup k aktualitám, různým článkům a nekonečnému zdroji informací a hlavně i k poradci, který pomůže s dávkováním

D
    Dasinuska
    Účastník

Zdravím holky, souhlasím, měla jsem i jejich proteinové nápoje – třeba takové ledové cappuccino je luxusní, pro moje chuťové pohárky, mňam. :)))

b
    bibuska1504
    Účastník

Ahoj mě se osvědčili balíčky – https://www.ketodiet.cz/c/vyhodne-balicky/dietni-plan-pro-nizkou-nadvahu-basic/. Jsou momentálně za skvělé ceny, hubneš plynule, chuťově jsou výborné a necítím pocit hladu. 🙂

j
    juliebaborska
    Účastník

Zdravím, jaké diety se Vám nejvíce osvědčili? Chci zhubnout, ne nějak rapidně a rychle, hlavně ať jsem zdravotně v pořádku, tak budu ráda za Vaše zkušenosti, díky.

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist