Cristiano Ronaldo vs. Lionel Messi – kdo je nejlepší?

Femina.cz > Fóra > Sport > Cristiano Ronaldo vs. Lionel Messi – kdo je nejlepší?

Zvolené téma obsahuje celkem 9 odpovědí. Do diskuze (3 diskutující) se naposledy zapojil uživatel m menojeg826 a poslední změna proběhla před 1 dnem, 23 hodinami.

• Autor
    m
    menojeg826
    Účastník

Přesně! Každopádně díky za fajn debatu, pánové!

k
    kasav35341
    Účastník

Jojo, a my tu za pár let zase budeme řešit, kdo je GOAT nové generace.

n
    nixagoj341
    Účastník

Mbappé je asi nejblíž, ale Haaland je taky monstrum. Myslím, že záleží na tom, kde budou hrát v dalších letech. Každopádně, asi se zase strhne nová debata „Haaland vs. Mbappé“ místo „Messi vs. Ronaldo“.

m
    menojeg826
    Účastník

No to je fakt, oba jsou legendy. A koho vidíte jako jejich nástupce? Mbappé? Haaland? Nebo někdo jiný?

k
    kasav35341
    Účastník

To jo. Ale mě třeba štve, že lidi pořád říkají, že jeden je lepší než druhý, místo aby si užili, že jsme mohli sledovat oba. Taková rivalita už asi nikdy nebude.

Mimochodem, pokud vás zajímají sázky na sport, tak na mostbet mají dost dobré kurzy na fotbalový zápasy.

n
    nixagoj341
    Účastník

Jojo, to je přesně ono. Messi je talent od přírody, Ronaldo je dříč. Každopádně oba změnili fotbal, to se jim musí nechat.

m
    menojeg826
    Účastník

To je pravda, Ronaldo má fakt brutální disciplínu a pracovitost. Ale na druhou stranu, Messi vypadá, že to má všechno přirozeně, jako kdyby se narodil s míčem u nohy.

k
    kasav35341
    Účastník

Hele, Messi je borec, ale já jsem vždycky byl víc pro Ronalda. Má neskutečnou fyzičku, mentalitu vítěze a dokázal se prosadit v různých ligách – Premier League, La Liga, Serie A… Ať už ho lidi hejtují nebo ne, jeho čísla mluví za vše.

n
    nixagoj341
    Účastník

Čau! Pro mě jednoznačně Messi. Má neuvěřitelnou techniku, vidění hry a je komplexnější než Ronaldo. Navíc vyhrál mistrovství světa, což podle mě rozhodlo tuhle debatu.

Tady je článek, kde se to hezky rozebírá: https://cs.wikipedia.org/wiki/Lionel_Messi

m
    menojeg826
    Účastník

Ahoj všichni! Už se o tom diskutuje roky, ale pořád mě zajímá váš názor – kdo je podle vás nejlepší fotbalista všech dob, Ronaldo nebo Messi? A proč?

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist