Zvolené téma obsahuje celkem 6 odpovědí. Do diskuze (6 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel b bibuska1504 a poslední změna proběhla před 3 dny, 3 hodinami.
- AutorPříspěvky
- 21.11.2024 v 23:13#522036
Ahojky 🙂 Já mám clip-in příčesky z e-shopu Vlasy Levně a nemůžu si je vynachválit. Jsou to kvalitní 100% lidské vlasy, takže vypadají úplně přirozeně a snadno se s nimi pracuje. Používám je hlavně na speciální příležitosti, když chci mít hustší vlasy nebo delší culík. Jsou pohodlné, pevně drží a aplikace je fakt jednoduchá, většinou to zvládnu to během pár minut. Pokud hledáš něco konkrétního, třeba culík, doporučuji tady tento https://www.clip-vlasy-levne.cz/clip-culik-pricesek-rovny-50cm/435-clip-in-pricesek-culik-cop-100-lidske-vlasy-50cm-prirodni-cerny.html v přírodní černé barvě. Vypadá elegantně, je z pravých vlasů, takže ho můžeš i tepelně upravovat, což je super výhoda. Za mě super investice, pokud chceš rychle změnit účes a mít přirozený vzhled.
- 21.6.2024 v 20:58#518918
Ahoj, nemáte náhodou některá vlásky z Clip Vlasy Levně?
- 14.6.2024 v 18:49#518780
Ahoj, já teda už nějakou dobu je používám a jsem s nimi opravdu spokojená. Jsou skvělým řešením, když chcete dodat svým vlasům objem nebo délku, aniž byste museli čekat, až vám vlasy narostou 😀 a to je pro mě parádička 🙂 Nejvíce se mi osvědčily clip-in vlasy z pravých lidských vlasů od CLIP-IN-VLASY.eu – Clip in vlasy k prodloužení – 100% pravé lidské vlasy v REMY kvalitě, protože vypadají velmi přirozeně a snadno se s nimi pracuje. Doporučuji investovat do kvalitních clip-in, které mají pevné a odolné sponky, aby dobře držely po celý den.
- 14.6.2024 v 12:29#518778
Ahoj, používám clip in culík docela často. Sama mám hodně dlouhé vlasy, ale co se týče culíku, když vlasy vyčešu nahoru, tak s pomocí clip inů dostane účes úplně jiný rozměr 🙂 Culík mám odsud https://www.clipinhair.cz/84-clip-in-culik-z-pravych-lidskych-vlasu. Jsou z pravých lidských vlasů, mají velký vyběr a když si nebudeš jistá třeba odstínem nebo délkou, tak ti ochotně poradí. Z nasazování jsem ze začátku taky měla trochu strach, ale zvládám to dobře. U toho culíku je to celkem jednoduchý.
- 11.6.2024 v 20:31#518725
Zdravím, ráda bych si pořídila kvalitní clip in vlasy. Hlavně bych chtěla vyzkoušet clip in culík, protože svoje vlasy mám docela v dobrém stavu, ale chybí jim vytoužená délka 🙂 chci to využít na různé speciální akce, abych si mohla vykouzlit účes se super dlouhým culíkem. Poraďte prosím nějaký eshop, který máte vyzkoušený a kde jste byly s nákupem spokojené. Zajímala by mě taky aplikace, zvládáte si clip in vlasy nasazovat samy bez problémů? Z toho mám trochu strach, aby to vypadalo opravdu dobře.
- AutorPříspěvky
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.