Cestování s dětmi

Femina.cz > Fóra > Cestování > Cestování s dětmi

Zvolené téma obsahuje celkem 12 odpovědí. Do diskuze (11 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel l leona865 a poslední změna proběhla před 2 měsíci, 2 týdny.

• Autor
    l
    leona865
    Účastník

Ahoj, my jsme dětem minulý rok na dovolenou pořídili dětský kufry (dcera si o něj vyloženě řekla) – 4 a 7 let. Tak ta byla nadšená, sama si ho i nabalila a vozila ho celou cestu i když tam byli schody nebo tak, někdy jsme jí pomohli, ale většinou chtěla „sama“ 😀

Syn tak s tím se to nadšení moc nepotkalo, nakonec ho tahal manžel 😀 ale zase si ho taky sám sbalil (většinou hračky) a hlídal si ho, protože jsme mu řekli, že když ho ztratí, tak o ty hračky příjde. Takže mi to příjde jako dobrá věc, trochu je to naučí dávat si na věci pozor.

Koupili jsme skořepiny Madisson (my máme Travelite) , protože jsou odolný a dětem ty kufry pořád padají, tak ať to něco vydrží 😀 Zároveň si na něho můžou sednout, když už nemůžou a jsou lehký, takže s tím nemají problém. Motivy jsou taky super, každej si vybral 😀 Za mě kufr pro děti určitě ano 🙂

M
    Majdinkaa
    Účastník

Nemáte někdo zkušenost s tímhle mantinelem k posteli https://www.monkeymum.com/p/cestovni-mantinel-na-postel-monkey-mum-r-1-2-m ? Čeká nás dovolená a protože spí prcek s náma v posteli, tak mě tohle hodně zaujalo.

n
    nanna
    Účastník

Poradíte nějaké zajímavé zážitky v Praze pro děti? Chystáme se na víkend a ráda bych vzala děti někam, kdo to opravdu stojí za to 🙂

m
      michaela77
      Účastník

Tady https://galaxiebarev.cz/ je to fakt super 🙂 děti si to tam moc užily, mají tam zajímavé interaktivní expozice, moc je to bavilo.

k
    katkakatule
    Účastník

Já teď sháním pro naše kluky nové kvalitní batohy, můžete doporučit osvědčeného výrobce? Moc díky

S
      SarkaKiska
      Účastník

Mrkněte na batohy Baagl 😉 máme od nich nejen batohy, ale i penály, láhve na pití..všechno je kvalitní a praktické 😉

m
        marianana
        Účastník

Dcera od nich měla batoh na první stupeň a na druhý jsem teď zase vybírali od nich, protože se osvědčil a hodně vydržel.

e
    evcasl
    Účastník

Holky a kde vybrat kvalitní nákrčník a čepici pro děti, které budou z příjemného materiálu a děti je budou rády nosit? Zaujal mě český baby shop Sedmé nebe, píšou, že je to ruční výroba a mají hezké věci. Objednával jste od nich někdo?

P
    Petran.
    Účastník

Dobrý večer, děkuji vám moc za odpovědi holky. A kde se dá sehnat nějaký kvalitní dětský kufr?  Kde jste kupovaly?

D
      Danusina
      Účastník

My jsem kupovali pro naši malou na nejkufry.cz. Mají tam fakt velký výběr celkově i pro dospěláky 🙂 Hlavně tam jsou různý vzory pro děti, řekla bych určitě víc než v kamenkách.

D
    Danusina
    Účastník

Hezký večer, já jsem přesvědčená o tom, že dětské kufry jsou fajn. Od mala už naučíte prcky si pěkně balit svoje 🙂

b
    bibuska1504
    Účastník

Ahoj, když byli hodně malé tak jsem jim balila věci k sobě nebo spíš k manželovi do kufru 😀 Hlavně jsem teda spíš nikam moc nejezdili, mám dvojčata, takže to bylo fakt náročný. Teď už chodí do 3. třídy, takže mají vlastní.

P
    Petran.
    Účastník

Dobré odpoledne, měla bych na tebe otázku. Jak cestujete s dětmi? Mají vaše děti vlastní kufry?

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist