BF boty

Femina.cz > Fóra > Cestování > BF boty

Zvolené téma obsahuje celkem 7 odpovědí. Do diskuze (8 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel j jancajanicka a poslední změna proběhla před 3 dny, 3 hodinami.

• Autor
    j
    jancajanicka
    Účastník

Taky nosím Barefoot Saltic už roky, manžel si od nich koupil svoje první loni a říkal taky, že už jiné nechce :))

K
    Kalenta
    Účastník

<span style=“color: #000000; font-size: 10pt; font-family: Montserrat, Arial; text-align: center;“ data-sheets-root=“1″ data-sheets-value=“{"1":2,"2":"já sháním bf sandále ale nějaké skladné lehké a komfortní na tury, máme za měsíc poznávačku na tři dny "}“ data-sheets-userformat=“{"2":13309,"3":{"1":0},"5":{"1":[{"1":2,"2":0,"5":{"1":2,"2":0}},{"1":0,"2":0,"3":3},{"1":1,"2":0,"4":1}]},"6":{"1":[{"1":2,"2":0,"5":{"1":2,"2":0}},{"1":0,"2":0,"3":3},{"1":1,"2":0,"4":1}]},"7":{"1":[{"1":2,"2":0,"5":{"1":2,"2":0}},{"1":0,"2":0,"3":3},{"1":1,"2":0,"4":1}]},"8":{"1":[{"1":2,"2":0,"5":{"1":2,"2":0}},{"1":0,"2":0,"3":3},{"1":1,"2":0,"4":1}]},"9":1,"10":1,"11":4,"12":0,"15":"Montserrat","16":10}“>já sháním bf sandále ale nějaké skladné lehké a komfortní na tury, máme za měsíc poznávačku na tři dny</span>

M
      Majdinkaa
      Účastník

já jsem už roky spokojená se zn bf saltic, mám od nich i sandále, jsou lehoučké jak do batohu tak i na noze při chuzi

z
        zralok.85
        Účastník

Ahojky 🙂 Pokud hledáš barefoot sandály ideální na tůry, které jsou skladné, lehké a pohodlné, můžeš bych určitě zvážila i nabídku od barefoot  Saltic. Tato značka je známá svými sandálky, které kombinují minimalistický design s pohodlím a přirozeným pohybem chodidla. Jejich sandálky jsou lehké a vyrobené z kvalitních materiálů, což je důležité pro dlouhé tůry. Já mám třeba tyto Fly Black – BarefootSaltic a jsou dokonalé 🙂

z
          zvonilka
          Účastník

Já zrovna o těchto botách uvažuji. Na léto si myslím, že ty sandálky budou super. Jen jsem se chtěla zeptat na kvalitu. Dokázala bys prosím posoudit? Já jen, že botky stojí, tak zda cena odpovídá kvalitě…

D
            Dasinuska
            Účastník

j je mám a kvalita zpracování i materiál je perfektní, navíc nabízí i výměnu podešve

b
    bibuska1504
    Účastník

to zvykání je hodne individuální, ale stojí za to 🙂 už bych jiné boty nedala a v létě chodím často i vyloženě na boso u nás na chalupe

M
    MakMak
    Účastník

Ahojky 🙂 Holky, chci se zeptat na bosé boty 🙂 Tak nějak přemýšlím, že bych je zkusila, ale nevím, jaké na začátek koupit. Máte třeba prosím tip? A jak dlouho trvá, než si na BF boty zvyknu?

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist