Dýňová polévka s kukuřicí

Suroviny

dýně
500 g
kukuřice
200 g
hrášek
kapie
1 ks
mletá paprika
1 PL
cibule
1 ks
olej
kopr
sůl

Postup přípravy:

Na troše oleje orestujeme nakrájenou cibuli. Přidáme mletou papriku, na kostky nakrájenou dýni, zalijeme vodou, osolíme a povaříme.

K uvařené dýni přidáme na drobno nakrájenou kapii, kukuřici i hrášek a přivedeme k varu. Do vroucí polévky přes struhadlo s velkými oky hážeme halušky a v polévce povaříme asi 5 minut. Do hotové polévky přidáme nasekaný kopr.

Halušky z Hrašky: hrašku zalijeme vodou (množství podle potřeby), necháme trochu odstát.

Hodnocení

4.6  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist