Dušený candát s koprovou majonézou

Suroviny

candát
8 ks
cukr
dle chuti
jogurt
2 PL
majonéza
1 PL
zakysaná smetana
1 PL
sůl a bílý pepř
dle chuti
čerstvý kopr
dle chuti

Postup přípravy:

Candáta podélně rozpůlíme, nakrájíme na řezy, osolíme a opepříme, nad parou udusíme a necháme zchladnout. V misce rozmícháme jogurt, majonézu a kysanou smetanu, přichytíme solí, trochou cukru a přidáme najemno nakrájený kopr. Jednotlivé řezy klademe na talíř, přelijeme studenou koprovou omáčkou a můžeme dozdobit plátkem rajčete, citronu a srdíčkem hlávkového salátu.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
30.1.2018 2:00| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist