Domácí švestková povidla

Postup přípravy:

Vše promícháme a necháme 24 hodin stát. Přivedeme směs do varu (ve smaltovaném hrnci!) a necháme 1 hodinu vařit. Pak stáhneme plamen a dovařujeme 6 hodin (neochutnáváme ani jinak nemícháme, nebo se nám povidla začnou připalovat!). Ještě teplá povidla dáme do jednotlivých skleniček a uzavřeme víčky nebo zavážeme celofánem.

Hodnocení

4.1  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
15.9.2015 7:41| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist