Divoký králík pečený se žampióny

Suroviny

slaniny
100 g
másla
80 g
žampiónů
50 g
kyselé smetany
2 dcl
suché chlebové kůrky
cibule, česnek
bobkový list, hřebíček
sůl, několik kuliček pepře
hřbet a kýty z králíka

Postup přípravy:

Pokrmy z králíka – fotogalerie aranžmá na talíři

králík inspirace fotogalerie

Králíka odblaníme, protáhneme hustě slaninou, osolíme a vložíme na kastrol na rozehřáté máslo.

Přidáme nastrouhané kůrky chleba, na kolečka nakrájenou cibuli, prolisovaný česnek, na plátky nakrájené žampiony, bobkový list, pepř a hřebíček. Podlijeme vývarem nebo vodou a pod poklicí v troubě pečeme. Během pečení přeléváme kyselou smetanou a vypečenou šťávou.

PŘÍLOHA: vařené brambory

Hodnocení

4.8  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist