Ďábelská omáčka s kečupem a feferonkami

Suroviny

majonézy
200 g
kečupu
25 g
vína
0,3 dcl
sterilovaných okurek
60 g
cibule
20 g
feferonek
10 g
sůl, pepř
hořčice, ocet
worcester

Postup přípravy:

Do majonézy nastrouháme sterilované okurky, přidáme drobně krájenou cibuli a feferonky. Nezapomeneme také na kečup, trochu hořčice, bílé víno, trochu soli, octa, pepře a worcestru. Vše promícháme a necháme chvilku vychladit.

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist