Cikánský salát

Suroviny

špekáček
4 ks
cibule
2 ks
kyselé okurky
2 ks
kečup
2 PL
olej
2 PL
hořčice
2 PL
worchestr
1 PL
majonéza malá
1 sklenice
cukr
1 ČL
sůl

Postup přípravy:

Do kastrůlku dáme kečup, hořčici, worchester, olej, cukr, sůl, přivedeme do varu, necháme vystydnout. Do misky nakrájíme špekáčky, okurky a cibuli.

Nalijeme na to vychladlý nálev a smícháme s majonézou. Dáme alespoň na 2 hodiny do lednice vychladnout.

Hodnocení

4.8  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist