Cibulová polévka s čekankou

Suroviny

cibule
800 g
čekankové puky velké
3 ks
sypkého zeleninového bujonu
1 ČL
brambor
2 ks
sůl, pepř
dle chuti
majoránka
dle chuti
máslo
dle potřeby

Postup přípravy:

Cibuli nakrájíme na kostičky a necháme zezlátnout na másle. Přidáme čekankové puky, které jsme zbavili spodní hořké části a nakrájeli na proužky. Přidáme vodu – asi 3 l, 1 lžičku sypkého zeleninového bujónu, sůl, pepř, majoránku. Vaříme a po chvíli přidáme oloupané a na čtvrtky nakrájené brambory. Až jsou brambory měkké, vše rozmixujeme. Podáváme s opečeným chlebem.

Hodnocení

3.2  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
14.2.2017 8:51| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist