Chalupářský boršč se zeleninou a jogurtem

Suroviny

papriková klobása
200 g
uzená slanina
100 g
brambory
200 g
cibule
100 g
rajčata
100 g
červená řepa
100 g
kysané zelí
100 g
kořenová zelenina
100 g
bílý jogurt
150 g
bobkový list
nové koření, sůl

Postup přípravy:

Slaninu nakrájenou na kostičky osmahneme společně s cibulí. Přidáme na kolečka nakrájenou klobásu, zeleninu, několik bobkových listů a nové koření. Zalijeme 2 litry vody, osolíme a uvaříme doměkka. Ochutíme, mírně osladíme a na talíři zahustíme lžící jogurtu. .

Hodnocení

1.5  Hodnoceno: 4x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist