Bůček s kopřivovou nádivkou

Suroviny

nízkého bůčku bez kosti
750 g
rohlíků
3 ks
spařených kopřiv
1 hrnek
vajec
2 ks
mléka
60 ml
muškátového mletého oříšku
1 špetka
sůl, pepř
dle chuti
kmín
dle chuti

Postup přípravy:

Rohlíky (nejlépe z minulého dne) nakrájejte na kostičky, vložte do misky a přidejte spařené, jemně nasekané kopřivy. Vejce rozšlehejte s mlékem, solí, pepřem a muškátem. Nalijte na rohlíky, zlehka promíchejte a nechte 10 minut stát. Do masa vyřízněte ostrým dlouhým nožem kapsu, zvenku i uvnitř ho osolte, naplňte nádivkou a otvor zašijte nití nebo dobře zajistěte masovými jehlami. Položte do pekáčku, povrch nařízněte do kostiček, posypte kmínem, podlijte a vložte do hodně vyhřáté trouby. Teplotu po 10 minutách snižte a zvolna pečte doměkka. Podle potřeby podlévejte a přelévejte šťávou. Podávejte s vařenými bramborami.

Hodnocení

3.5  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
11.8.2016 8:01| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist