Broskvový koktejl s čokoládou

Suroviny

broskve
500 g
moučkový cukr
2-3 PL
citrónová šťáva
1 PL
ledová minerální voda bez příchutě
250 ml
bílý jogurt
200 g
studená čokoládová omáčka
dle potřeby
čerstvé lístky máty nebo meduňky
dle libosti

Postup přípravy:

Broskve spařte, oloupejte, rozpulte, odstraňte pecku a nakrájejte na kousky. Vložte je do mixéru, přidejte citronovou šťávu, cukr, minerálku, jogurt (trochu si nechte na ozdobu) a dobře rozmixujte. Sklenice předem vychlaďte a nalijte do nich v pruzích po stěnách čokoládovou omáčku (trochu nechte stranou na ozdobu). Nemáte–li hotovou omáčku, rozehřejte ve vodní lázni 50 g čokolády na vaření se 2 lžícemi smetany. Do sklenic opatrně vlijte ovocný koktejl, ozdobte čokoládou, jogurtem a lístkem čerstvé máty nebo meduňky.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

2.6  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
16.11.2017 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist