Brambůrky zapečené s chřestem a mozzarellou

Suroviny

chřest (zelený nebo bílý)
400 g
nové brambory
750 g
pokrájená mozzarella (nebo jiný sýr)
200 g
máslo
1 PL
citrónová šťáva
1 PL
sůl, barevný drcený pepř
dle chuti

Postup přípravy:

Očištěné brambory povařte 10 minut a sceďte. Očištěný chřest povařte asi 5 minut v osolené vodě a citrónovou šťávou okyselené vodě, sceďte, přelijte studenou vodou a nechte okapat. Zapékací mísu vytřete máslem, rozložte do ní brambory, na ně chřest, podle chuti osolte a opepřete. Pokryjte na plátky nakrájeným sýrem, vložte do trouby vyhřáté na 200 °C a krátce zapečte (jen dokud se sýr neroztaví).

Hodnocení

2.7  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
21.6.2017 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist