Brambory zapečené ve smetaně s vepřovým masem

brambory-zapecene-ve-smetane-1100x618.jpg Zdroj: www.profimedia.cz

Suroviny

vepřová kotleta
600 g
brambora
500 g
smetana ke šlehání
250 ml
sůl, pepř
dle chuti

Postup přípravy:

Kotlety nakrájejte na tenčí plátky, osolte a opepřete. Narovnejte je na dno pekáčku nebo zapékací mísy. Syrové brambory oloupejte, nakrájejte na plátky asi 2, 5 cm silné, promíchejte je s troškou soli a rozložte na maso až pod okraj nádoby (podle počtu strávníků). Zalijte smetanou, vložte do předehřáté trouby a pečte, až jsou brambory a maso měkké.

Další recept ve videu:

Hodnocení

3.6  Hodnoceno: 16x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
22.11.2023 3:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist