Brambory ve slupce z trouby s tatarkou

Suroviny

brambor
1 kg
soli
1 hrst
oleje
3 PL
tatarské omáčky
1 ks

Postup přípravy:

Když jsou brambory více špinavé očistíme je kartáčkem a špičkou nože odstraníme nepěkné skvrny na slupce. Na pekáč nalijeme olej, aby pokryl celou plochu. Jednotlivé brambory překrojíme na půlku, řeznou stranu namočíme do oleje a pokládáme je vedle sebe řeznou plochou nahoru. Nakonec brambory posolíme. Dáme je péci do předem vyhřáté trouby na 220 °C, pečeme je se asi 40 minut, až na povrchu zezlátnou.

Hodnocení

3.8  Hodnoceno: 4x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
18.6.2016 5:21| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist