Bramborový salát s marinádou

Suroviny

brambor
1 kg
kyselých okurek
140 g
cibule
100 g
vody
1 šálek
ocet
hořčice
1 ČL
oleje
1/2 šálku
cukru, pepř, sůl
1 špetka
petrželová nať

Postup přípravy:

Marináda: ve vodě rozpustíme cukr, přidáme sůl, pepř, ocet, hořčici, polovinu oleje a vše dobře promícháme.

Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme, nakrájíme na plátky a ještě teplé je zalijeme marinádou. K marinovaným bramborám přidáme jemně sekané okurky a cibuli a salát necháme asi hodinu proležet. Pak přimícháme druhou polovinu oleje a jemně sekanou petrželovou nať.

Hodnocení

4.7  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist