Bramborová kaše s masovou směsí a vejci

Suroviny

nasolené hovězí maso
375 g
nasolené vepřové maso
150 g
cibule
1 ks
margarín
1 PL
brambory
750 g
nakládané okurky
3 ks
sůl a pepř
dle chuti
muškátový oříšek
1 špetka
česnek
1/2 stroužků
vejce
4 ks
sardelky
4 ks

Postup přípravy:

Maso uvaříme ve vodě doměkka. S okurkami umeleme na masové strojku a necháme odpočinout. Uvařené brambory prolisujeme na bramborovém lisu a smícháme s troškou masového vývaru na jemnou hmotu.

Maso smícháme s bramborovou kaší a přidáme nasekanou a osmaženou cibuli. Okořeníme pepřem, muškátovým oříškem a utřeným česnekem. Kaši dáme do mísy, obložíme sázenými vejci a sardelkami.

Místo sardelek můžeme použít i marinované sledě, ty však podáváme zvlášť. Jako přílohu podáváme nakládané okurky.

Dobrou chuť!

Hodnocení

4.2  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Markéta Dušková

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist