Božský losos se smetanovou omáčkou

Suroviny

plátky lososa
máslo, koření na ryby
sůl
jarní cibulky nebo pórek
1 svazek
olej
žampiónů
1 plechovka
smetana na vaření
2 ks
provensálské koření

Postup přípravy:

Plátky lososa nebo tresky osolíme, posypeme kořením na ryby (dávejte pozor, ať maso nepřesolíte, koření na ryby obsahuje sůl!!) a opečeme na másle.

Ve vyšší pánvi na oleji opečeme cibulku nebo pórek, přidáme žampiony a zlehka orestujeme, zalijeme smetanou, případně dolijeme mlékem, osolíme, přidáme provensálské koření a zlehka vaříme, aby omáčka zhoustla. Nakonec můžete dohustit moukou. Servírujeme s těstovinami, maso na talíři jen přelijeme omáčkou.

Dobrou chuť!

Hodnocení

3.8  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
4.3.2011 6:18

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist