Ananasová bábovka

Suroviny

margarín
200 g
moučkový cukr
300 g
cukr vanilkový
2 ks
sůl
špetka
vejce
6 ks
strouhaná citronová kůra
pohanková mouka
450 g
prášek do pečiva
3 ČL
ananas (čerstvý nebo kompot)
250 g
strouhanka

Postup přípravy:

Margarín, cukr, vanilkový cukr, sůl, vejce, citronovou kůru a šťávu, mouku a prášek promícháme a vypracujeme těsto. Dobře okapané kousky ananasu obalíme v trošce mouky a přimícháme do těsta.

Těsto dáme do vymazané a jemnou strouhankou vysypané bábovkové formy a pečeme v předehřáté formě 65-70 minut při teplotě 150-175 °C.

Hodnocení

4.8  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist