Vždy čerstvé ovoce a zelenina
Ovoce a zeleninu dovážíme od pěstitelů přímo k vám
Ovoce a zeleninu najdete v prodejnách Albert vždy čerstvou. Sami pro vás pečlivě vybíráme dodavatele a dbáme na to, aby jejich produkty měly tu správnou zralost, barvu, byly správně pěstované, čerstvé a kvalitní. Zeleninu a ovoce dovážíme jak od lokálních dodavatelů tak od prověřených zahraničních dodavatelů bez zbytečného skladování přímo k vám. Snažíme se rovněž nabídnout co nejvíce produktů v biokvalitě, v současné době mimo jiné například dýni, jablka, mrkev a chřest. Dýně Hokkaido se nemusí loupat, její slupka je plná vitamínu a lehce změkne. Bio jablka jsou pěstována s respektem k přírodě v ekologicky čistých oblastech, při jejich produkci se nepoužívají chemické postřiky, mají vysoký obsah vitamínu a vlákniny, která příznivě ovlivňuje trávicí procesy v organismu. Biomrkev je ideální k přípravě pokrmu pro malé děti. Rovněž náš biochřest je vysoké kvality. Pochází ze Slovenska a je pěstován bez použití chemických prostředků a průmyslových hnojiv.
Vždy čerstvé maso
Maso pečlivě kontrolujeme
Kvalitní čerstvé maso je úžasnou surovinou poskytující spoustu gastronomických požitků. Je rovněž nenahraditelným zdrojem bílkovin a minerálů. My nabízíme maso absolutně čerstvé, produkované, balené i prodávané pod neustálou kontrolou. Známe přesný původ masa a balíme ho do ochranné atmosféry, která zaručí bezpečnou přepravu, čerstvost i dostatečnou trvanlivost ve vaší chladničce.
U masných výrobku kontrolujeme jejich přesné složení, technologický postup výroby i teplotu. Od dubna navíc nabízíme masné produkty v nových obalech, barevně odlišených podle druhu masa. Napomáhají k lepší a rychlejší orientaci našich zákazníku.
Vždy čerstvé pečivo
Pečeme několikrát denně
Čerstvé a krásně křehké pečivo, kdykoliv si vzpomenete. Pro nás absolutní samozřejmost: několikrát za den pečeme nejžádanější druhy pečiva, abyste je měli během celého dne k dispozici. Největší odměnou pak pro nás je, když vidíme zákazníka, jak si hned za pokladnou nedočkavě ulomí kousek nadýchané bagety a vychutná si ji ještě teplou.